Watt Solutions februari 9, 2016 Geen reacties

Zelfstandig energie adviseur

Ga aan de slag als zelfstandig energie adviseur

Wattsolutions is als onafhankelijke makelaar voor verschillende energieleveranciers op zoek naar zelfstandige verkooppartners.

  • Je staat in voor de verkoop/consulting van energie-analyses en eventueel, hernieuwbare en duurzame energie-oplossingen naar B2B klanten.
  • Je focus ligt op het uitbouwen van een eigen klantenbestand.
  • Je beheert zelf bijhorende administratie en opvolging van klanten en prospects.  Dit van a tot z, van prospect tot en met het getekende contract.
  • Voor je klanten blijf je steeds het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon.

Indien gewenst kan Wattsolutions bijkomende ondersteuning aanbieden (afspraken/analyses/training/x-selling/etc…)

Wij bieden hiervoor een aantrekkelijke remuneratie op basis van een transparant commissie systeem.

Wattsolutions is actief over heel Vlaanderen en Brussel, ons hoofdkantoor is gelegen in Gent (Heusden)
Ervaring in de energiesector is meegenomen maar niet noodzakelijk.

 

Contact opnemen kan met:

Steven Nuyens
Partner Manager
Wattsolutions

[email protected]
0487 56 25 06

Watt Solutions december 9, 2015 Geen reacties

50 bedrijven naar hernieuwbare energie

Maandag 7 december werd bekend gemaakt dat zes grote bedrijven zich zullen engageren om enkel nog met hernieuwbare energie te werken. De bedrijven voegen zich bij een wereldwijd initiatief waar meer dan 50 bedrijven aan deelnemen. Het nieuws werd meegedeeld op de klimaattop in Parijs.

Zes grote bedrijven hebben zich maandag bij het wereldwijd initiatief RE100 gevoegd. Het gaat om Coca-Cola, BMW group, International Flavors & Fragrances, Nordea Bank AB, Pearson PLC en Swiss.

RE100 is een internationaal initiatief van The Climate Group samen met het Britse CDP. De bedrijven die zich aansluiten (ondertussen al meer dan 50) bij het initiatief beloven om tegen een uitgekozen datum 100% van hun gebruikte elektriciteit uit hernieuwbare energie te halen. Naast de zes nieuwe bedrijven maakten grote en wereldbekende bedrijven als Microsoft, Ikea, ING, H&M, Starbucks, Nike en Google al deel uit van het RE100 initiatief, wat een grote stap vooruit is voor de sector van de hernieuwbare energie.

Op de site van RE100 vindt u een overzicht van alle deelnemende bedrijven, wat zij doen, en wat hun doelstellingen zijn in verband met hernieuwbare energie. Zo kunt u lezen dat Coca-Cola tegen 2020 zijn elektriciteit voor 100% uit hernieuwbare energie wil halen en dat H&M in 2015 al 80% van zijn elektriciteit uit hernieuwbare bronnen wil opwekken. Daarnaast komt u ook te weten dat Proximus deel uitmaakt van het initiatief hoewel het bedrijf al voor 100% afhankelijk is van hernieuwbare energie.

Besparing van 56 miljoen ton CO2
Volgens de berekeningen van de groep zal het engagement een extra 90 terrawatt uur groene energie vergen, of 1 procent van de elektriciteit die de industrie wereldwijd verbruikt. Deze omschakeling maakt het mogelijk om 56 miljoen ton CO2 te besparen, zo benadrukt de Climate Group. Behalve in Europa en de VS, hebben ook bedrijven uit India en China zich al achter het initiatief geschaard.

 

Meer informatie omtrent Duurzame energie? Consulteer ons!

Watt Solutions december 9, 2015 Geen reacties

Energie historisch laagtepunt

Energie prijzen dalen, tijd om te profiteren!

De energie prijzen voor elektriciteit in België zijn in drie jaar tijd gedaald met 31 procent, de gasprijzen zijn gedaald met 28 procent. Dat blijkt uit cijfers van een tussentijds rapport van de CREG, de regulator van de gas- en elektriciteitsmarkt, over het zogenaamde vangnetmechanisme. Het gaat hier wel enkel om de geïsoleerde energieprijzen en niet over bijvoorbeeld de kosten voor de distributie en de BTW.

Het is op ieder moment mogelijk om energie prijzen te vergelijken. Wilt u weten waar u het minste voor energie betaalt? Het enigste wat jij hoeft te doen is uw contact opnemen met onze adviseur of een online energie scan uitvoeren . Op deze manier worden op basis van uw situatie goedkope energieleveranciers gevonden. Spreekt het aanbod u aan? Overstappen is via deze website geheel gratis. In de meeste gevallen duurt het hele overstapproces slechts 15 minuten.

Het administratieve gedeelte van de overstap wordt automatisch afgehandeld. Dat maakt besparen op energiekosten eenvoudig en snel te doen! Ontdek onze werkwijze hier.

Maak daarom kennis met Watt Solutions en ontdek of u op uw facturen kan besparen.