SAMEN VORMEN WIJ EEN GEHEEL

Méér dan een energie makelaar

Watt Solutions is een initiatief van Netcom Solutions, dat reeds jarenlang een sterke service levert omtrent communicatie en ICT.
Door het liberaliseren en de snelle technologische evolutie van de energiemarkt is Netcom Solutions al langer bezig met die diensten aan te bieden voor bestaand cliënteel.

In 2012 werd de beslissing genomen om Watt Solutions op te starten voor een breder publiek en met een groter aanbod van diensten.
Ons kantoor is gevestigd bij Netcom Solutions in Destelbergen, waaruit de kernactiviteiten worden gestuurd. Watt Solutions is actief in heel België en biedt haar diensten aan via een netwerk van erkende verdelers en partners.

Passie

Wij geloven dat een vrije markt een sterke druk uitoefent op de prijs en dus per definitie goed is voor het gedrag van consumenten. Wat een vrije markt ook met zich mee brengt is een verzadiging van verschillende aanbieders. Wat maakt dat het voor klanten lastiger kan worden om het correcte advies te vinden.

Wij zijn ervan overtuigd dat onafhankelijk advies een win win situatie is voor onze klanten. Simpelweg omdat de klanten op die manier tijd uitsparen door geen leveranciers te moeten zoeken én allemaal ontmoeten.

Omdat we bovendien niet gebonden zijn aan een bepaald merk en zo in de eerste plaats aan de klant kunnen denken in plaats van aan een product.

Onze missie

Als onafhankelijke makelaar in energie en duurzame energiebronnen zoeken wij naar energieoplossingen van A tot Z. Het is ons doel om de energiesituatie van de Belgische KMO-markt zo optimaal mogelijk te maken. Dit steeds met de focus op efficiëntie en rendement voor het bedrijf in kwestie.

We beschikken over een enorme knowhow en jarenlange ervaring als een business analyse bureau in verschillende sectoren. De focus ligt, zoals steeds op het juiste, gepaste en daarom het beste advies bieden aan onze klanten. Onze voornaamste taak bestaat uit het managen van uw energiebehoeftes binnen uw onderneming, verzorgen van uw emissiemanagement en het opbouwen van een langdurig partnership om zo uw rendement te kunnen verhogen.